Over ons

Ervaar de authentieke Indiase en Nepelese keuken

Bij Namaste Hoofddorp is ons idee simpel. We bieden de meest geliefde Indiase en Nepalese etnische gerechten van de regio, naast progressieve lekkernijen. En beschikt over een comfortabel, informeel interieur in een sociale eetervaring.

Ons uitgebreide menu gaat veel verder dan meer Balti en Korma in een poging de favoriete keuken van de natie te verheffen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten in onze keuken om unieke gerechten te creëren met een compromisloze smaak die niet alleen vers is, maar ook om van te watertanden.

Een werkelijk unieke eetervaring

Namaste Restaurant verwelkomt u met vriendelijke service en een uitgebreid menu dat trouw blijft aan de beste culinaire tradities van het Indiase subcontinent. Ons menu richt zich op gerechten bereid op de open grill, samen met een selectie van traditionele geliefde Tandoori-klassiekers en moderne curry’s, met uitgebalanceerde smaken. Specials zijn onder meer boterkip, paneer jalfrezi en lam rogan josh, gekookt met echte flair en precisie, geserveerd met warmte en charme.

Namaste Restaurant

we are closed on 26, 27and 28 oktober because of diwali, but we are open on 24th (Monday)of oktober.